Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Evaluad-model maakt campagnes effectiever

09-03-2017

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

Winnaarsmodel’ voorspelt succes van campagnes
Wat zou het mooi zijn als je, voordat je met een campagne de straat op gaat, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het resultaat kunt voorspellen.
Onderzoeker en strateeg André Koster beweert in het tijdschrift Adformatie dat dit mogelijk is, mits we maar willen leren van het verleden. Lees hier het artikel.

Terug naar overzicht

Nieuws

2019-10-10

Artificial Intelligence biedt HR de kans om een grotere rol te pakken

Nauwelijks HR-professionals in de zaal! Collega Muriël Serrurier Schepper verbaast zich er elke keer weer over als ze een congres over Artificial Intelligence bezoekt. ‘Als AI ons werk gaat veranderen, dan wil je dat als HR toch als eerste weten?’ De schrijver van het boek Artificial Intelligence IN ACTIE is er net zoals collega Cris Zomerdijk van overtuigd dat de komst van AI grote kansen biedt voor HR.

Klik hier om het volledige artikel op Insights te lezen. 

 

Lees verder

2019-09-16

Masterclasses Artificial Intelligence In Actie; zorg dat jouw organisatie er klaar voor is!

De afgelopen tijd krijgt Artificial Intelligence (AI) veel aandacht in de media. Het lijkt of dit onderwerp alleen relevant is voor een select gezelschap van early tech adaptors, maar niets is minder waar.
AI sluipt namelijk onze organisaties in en heeft meer impact dan je wellicht denkt.

Collega Muriël Serrurier Schepper schreef het boek Artificial Intelligence In Actie en heeft veel expertise opgebouwd rond dit onderwerp.

Vanuit Holland Consulting Group organiseren wij voor onze cliënten twee Masterclasses: Artificial Intelligence In Actie; zorg dat jouw organisatie er klaar voor is!

 

Lees verder

2019-08-12

Cris Zomerdijk keynote spreker over 'change management'

Op 19 september 2019 verzorgt Cris een keynote over 'change management' tijdens Diz Day 2019. 
Een dag vol inspiratie, netwerken en kennis delen speciaal voor professionals uit de zorg. 
Deze klantendag wordt georganiseerd door SBD Ayton. 
 
Bekijk hier het volledige programma en de topsprekers:
 

Lees verder

Top