Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Evaluad-model maakt campagnes effectiever

09-03-2017

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

Winnaarsmodel’ voorspelt succes van campagnes
Wat zou het mooi zijn als je, voordat je met een campagne de straat op gaat, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het resultaat kunt voorspellen.
Onderzoeker en strateeg André Koster beweert in het tijdschrift Adformatie dat dit mogelijk is, mits we maar willen leren van het verleden. Lees hier het artikel.

Terug naar overzicht

Nieuws

2019-04-10

Je werkt niet bij Holland Consulting Group, je bent Holland Consulting Group

Bijna 30 jaar Holland Consulting Group. Ruim 35 boeken, honderden artikelen en zelfs business programma's op tv. De werkende mens liep als rode draad door zijn adviespraktijk en talrijke publicaties. Op 2 maart 2019 was het mooi geweest. Loek Wijchers beëindigd zijn imposante carrière en stopt als werkende mens. Geen adviesopdrachten meer, geen nieuwe boeken en ook niet meer het podium op als spreker of dagvoorzitter.

Lees verder

2018-11-06

Beheersen interactie -patronen onze organisaties?

Onze kennis over beter managen en organiseren bevat meerdere buitengewoon verhelderende inzichten die veel te weinig gebruikt worden. De kennis over ‘Interactie-patronen’ is zo’n inzicht. Het kenmerkende van interactie patronen is dat de patronen mensen in hun dynamiek gevangen houden, vaak zonder dat betrokkenen dat beseffen. Er bestaan vicieuze negatieve patronen; minstens zo belangwekkend zijn zichzelf versterkende positieve patronen.

Lees verder

2018-10-27

Complete herziening Handboek Werving & Selectie; bestseller Loek Wijchers

Meer dan 25 jaar geleden kwam Loek Wijchers (Honorair Vennoot Holland Consulting Group) op het idee om een boek te schrijven waarin alle aspecten van Werving en Selectie zijn opgenomen onder de naam: Handboek Werving en Selectie.

Lees verder

Top