Barbara Lammers

‘“Ik werk graag op het snijvlak van business en human resources. Als resultaatgericht en pragmatisch mensen-mens ga ik met gedrevenheid de dynamiek hierin aan en help ik je organisatie duurzaam groeien, waarbij niet alleen het resultaat maar ook de menselijke maat voor mij altijd centraal staan.”’

Barbara Lammers

Barbara Lammers (MBA) heeft ruim 25 jaar ervaring als zowel HR- als business professional in tal van commerciële organisaties. Zij voelt zich daarom als een vis in het water bij advies- en verandertrajecten op het kruispunt van business- en human resource development. Met een duidelijke focus op betere resultaten, zonder de menselijke maat daarbij uit het oog te verliezen. Sterker; voor Barbara vloeit het een uit het ander voort en is organisatie-ontwikkeling niet los te zien van de juiste ontwikkeling van (de juiste) mensen.

Dankzij haar jarenlange ervaring doorziet Barbara snel de dynamiek tussen beide disciplines, kan zij beleid op concrete wijze vertalen naar praktische instrumenten en weet zij op pragmatische wijze de noodzakelijke verandering te implementeren de beoogde resultaten daarbij te realiseren.


Rob Bertels

Persoonlijke effectiviteit & leiderschap


Hans Hopmans

Strategische Inkoop & Propositie Ontwikkeling


George van Houtem

Onderhandelen


Threes Klop

Werving en selectie van bestuurders en toezichthouders


John Koster

Strategische Marketing


Lambert Koster

Strategie, innovatie & design


Barbara Lammers

HR Specialist / Human Capital Development


Jorieke Markerink

Generatiemanagement & Age Inclusivity


Gert-Jan van der Vossen

Strategie, financiën, besturing & governance


Cris Zomerdijk

Organisatievernieuwing


Willem Vrakking

Oprichter van Holland Consulting Group


Margriet Snel

Financiële administratie


Soraya Friedrich

Secretariaat

Top